האם ידעתם כי יש השלכות בהיבט של תנוחת השינה שלכם על גבי מזרנים? כן, ממש ככה. משום שאין תחליף לשעות שינה מספקות, וכמובן לשנת לילה איכותית, נחקור במאמר זה כמה טיפים שיתייחסו לתנוחת שינה על הבטן, והאם כדאי לבחור במזרנים קשים. מה שבטוח, שאם תקפידו על קריאה רציפה, מתחילת הטיפים ועד לסיומם, מבלי להסתפק רק במה שכתוב בפתיח של המאמר הזה, תפיקו ערך רב שאין שני לו.

האם מזרנים יכולים להתאים למי שישן על הבטן?

שלא כמו בני אדם, אשר בעלי נטייה לישון על גבי הצד, מי שישן על הבטן בוודאי יהיה מעוניין לרכוש מזרנים מוצקים במיוחד, כאלו שמרימים את הירכיים בקו ישר עם הכתפיים. אבל זה לא ממש פשוט, יש להתמודד עם בעיה של מרבית בני האדם שישנים על הבטן, והם מחליטים לבחור דווקא במזרנים רכים, שגורמים לירכיים לשקוע מישורה עם שאר עמוד השדרה, באופן הזה שיפגע בשנת הלילה. אך הבה לא נהיה יותר מדי קיצוניים. זה שאתם ישנים על הבטן ממש לא מחייב שתבחרו מזרנים קשים בדיוק כמו אבן. המפתח והרעיון הכללי שלנו הוא שתמצאו מיטה עם מזרון אשר מבצעת סינרגיה ביחד עם היסודות שמאוד תומכות בשכבות נוחות ודקות, וזאת על מנת שתיהנו רק ממגע של כרית למוצקות באופן הכללי. בשל כל זאת, יש להניח, שבתור שוכבים בתנוחה של על הבטן שלכן תסתדרו הרבה יותר טוב, לצורך העניין, עם מזרן היברידי, או לחלופין עם מזרן קפיצים פנימי, שיש בו שילוש של חלקי סליל גבוהים, ביחד עם כרית או עם שכבה של כיסוי מרופדת.

האם מזרנים קשים מומלצים?

כאשר אומרים את צמד המלים – מזרנים מוצקים, בהכרח מתייחסים לכמה קשה או רך מרגיש המזרנים. חרף העובדה שזאת יכולה להיראות כמו שאלה פשוטה לשם מענה, קביעה של המוצקות של המזרן עשויה להיות מורכבת למדי, וזאת משום שהתחושה ושהמוצקות של מזרון תלויה בהגדרות האישיות שלכם עבור רך, בינוני ומוצק, ואף במבנה הגוף, המשקל והגודל הספציפיים שלכם. סיעור מוחות שכזה עשוי להיות יותר מסובך מפאת הסיבה שלאורה המון לקוחות מבלבלים בין תמיכה לתקיפות. מזרן תומך הוא כזה שמציב את עמוד השדרה בקו אחיד מבלי ליצור נקודות לחץ וניתן להשיגו על מזרון רך, בינוני קשיח או מוצק. המוצקות מתייחסת רק לתחושה האמתית של המזרן. ולסיום, אתם עשויים למצוא מזרן תומך בכל קשת המוצקות.

By admin